• يکشنبه ١٥ تير ١٣٩٩-١٦:١٠
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ١٨٢٣٦
محمد سالاری در دویست و بیست و چهارمین جلسه شورا تاکید کرد.13-224

جامعه می خواهد بداند که سهم تقصیر هرکدام از نهادها و سازمان ها در حادثه " کلینیک سینا مهر" به چه میزان است

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران عدم تعیین تکلیف مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان را، علت العلل حوادث ناگواری مانند پلاسکو و "کلینیک سینا مهر" دانست، و گفت: جامعه شهری تهران می خواهد پاسخ بگیرد که سهم تقصیر هرکدام از نهادها و سازمان ها از جمله شهرداری تهران در این حادثه به چه میزان است؟

به گزارش معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، محمد سالاری در دویست و بیست و چهارمین جلسه شورا، پس از استماع گزارش شهرداری تهران و نهادهای مربوطه از حادثه کلینیک سینا مهر، گفت: امروز جامعه شهری تهران می خواهد از این جلسه پاسخ بگیرد. و ما به عنوان نمایندگان مردم باید از شهرداری تهران و سازمان و نهادها بخواهیم که در این حوزه ها شفاف سازی کنند. سهم تقصیر هرکدام از نهادها و سازمان ها از جمله شهرداری تهران در این حادثه به چه میزان است؟

وی ادامه داد: با توجه به گزارش وزارت کار، من متوجه نشدم که این ساختمان از منظر این وزارتخانه، کارگاه است یا خیر؟ مسئول سرکشی و اقدام در این خصوص بوده یا خیر؟ نماینده وزارت کار مدام تاکید کردند که به ما اخطاری داده نشده بود. در حالی که وزارت کار مسئولیت دارد و به سهم خود مقصر هم شناخته شده است. تقصیر وزارت بهداشت نیز باید مشخص شود. و ای کاش آقای دکتر زالی، امروز در جلسه شورا حضور پیدا می کردند، و پاسخگو بودند.

سالاری اضافه کرد: نقش شهرداری و سازمان آتش نشانی، ماده صد و شهرداری منطقه نیز باید مشخص شود. همچنین باید مشخص شود، چرا دادستانی حکم تعطیلی برای این ساختمان صادر نکرده است. آنچه مسلم است سازمان آتش نشانی به عنوان یکی از واحدهای تابعه شهرداری کارنامه قابل قبولی داشته، که جای تشکر دارد.

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با طرح این سوال که چرا ماده صد در خصوص این ساختمان اجرا نشده است؟، اظهار داشت: ما باید به مردم پاسخگو باشیم. چرا در پشت بام این ساختمان اضافه بنا وجود داشته است؟ چرا در حیاط سقف ایرانیتی نصب، و محل دپوی کپسول شده است؟ پاسخ این سوالات باید بصورت شفاف در راستای ایفای نقش پاسخگویی داده شود‌.

وی با اشاره به اقدامات لازم در حوزه اصلاح پروانه، ادامه داد: حادثه ساختمان پلاسکو در مقیاس بسیار بزرگ اتفاق افتاد. و مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری، مجلس، قوه قضاییه، شورای شهر و شهرداری در این خصوص مدت ها صحبت کردند، و جلسات متعدد برگزار شد. و نهایتا کمیته هایی از جمله کمیته ملی تشکیل شد. و نتایج بررسی های آن ها تبدیل به کتاب شد.

سالاری افزود: کمیسیون شهرسازی و معماری در شورای پنجم پیشنهاد داد که کارگروهی ایجاد شود، تا خروجی های کمیته های ایجاد شده برای بررسی حادثه پلاسکو مورد پیگیری قرار گیرد. و اکنون ما باید گزارش دهیم، در حوزه اصلاح قوانین چه اقداماتی باید انجام می شد، که نشد. و کدام نهادها قصور داشتند. البته مصوبه اخیر شورا می توانست به بسیاری از این پرسش ها پاسخ دهد.

وی افزود: علت العلل این اتفاقات عدم تعیین تکلیف و به روز نشدن مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان است. مسئول ساختمان باید مشخص شود. و تا زمانی که این مبحث تعیین تکلیف نشود، ما همچنان شاهد بروز چنین مشکلاتی خواهیم بود. و ما باید با همکاری وزارت راه این موضوع را پیش ببریم.

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: